۲۳ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۰۴

حسن‌پور: یک قبضه سلاح وینچستر و کلت از تروریست‌های مسلح در یزد کشف شد

حسن‌پور: یک قبضه سلاح وینچستر و کلت از تروریست‌های مسلح در یزد کشف شد

یزد_ دادستان عمومی و انقلاب استان یزد گفت: از تروریست‌های مسلح و اغتشاشگران در یزد یک قبضه سلاح وینچستر و کلت، تعدادی فشنگ و سلاح سرد کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی حسن‌پور ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آشوب‌های اخیر در کشور و استان یزد گفت: با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی استان، یک قبضه سلاح وینچیستر با ۶ عدد فشنگ، یک قبضه سلاح کلت با ۱۴ عدد فشنگ، ۲ عدد خشاب، دوربین شکاری، وسایل شعارنویسی و دو عدد سلاح سرد و چاقو از اغتشاش گران و مخلان نظم و امنیت در جامعه کشف و ضبط شد.

وی افزود: حوادث اخیر اعتراض نبود، بلکه اغتشاش و به آشوب کشیدن جامعه بوده است قانون گذار هیچ مماشاتی در قبال این افراد مخل امنیت نخواهد و برخورد قاطع دستگاه قضا از مطالبات جدی مردم است.

دادستان عمومی و انقلاب استان استان یزد ادامه داد: مردم در تجمعات خود مطالبه جدی جهت تأمین امنیت داشتند، نظام نیز قطعاً با قاطعیت با تروریست‌ها و مخلان نظم و امنیت برخورد می‌کند چرا که امنیت کنونی ما به بهای خون هزاران شهید بدست آمده است.

وی با بیان اینکه دشمن از ماه‌ها قبل در حال برنامه ریزی برای برهم زدن امنیت و آرامش جامعه بوده است تصریح کرد: دشمن در بستر فضای مجازی تجمعاتی را سازماندهی کردند و جوانانی را به اسم اعتراض به صحنه آورد و آن را تبدیل به اغتشاش کرد و به اموال عمومی و اموال خصوصی و جان مردم را ضربه زد.

کد خبر 6720895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha